Gîte de la Madeleine

Een charmant huisje in het dorp Landelies - 3 oren

gite-rural-3-epis-region-wallonne

Landelies

Dit vakantiehuis is gelegen aan de rand van het bosreservaat Landelies en vlakbij de prestigieuze site van de Abdij van Aulne. Nieuw en mooi ingericht, het zal u toelaten om u te ontspannen met familie of vrienden, dicht bij de Samber en haar oevers waar het u uitnodigt tot een aangename wandeling. Geschikt voor 4/6 personnen (+ een baby), bestaat het uit 2 slaapkamers : 2 bedden van 90 cm in de kamer op het gelijkvloers en een bed van 160 cm in de kamer op het verdiep. In de tuin heb je een ontspanningsruimte en barbecue. In de garage kunt u uw fietsen of motoren veilig stallen.

Weekend
190 €

Mid-Week
320 €

Week
490€

Voor reserveringen van 3,5,8 en meer nachten, kunt u contact opnemen met de gastheren via het contactformulier.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

De gîte beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Het mooiste dorp van Henegouwen

Landelies is een deel van de Belgische gemeente Montigny-le-Tilleul, gelegen in het Waalse Gewest in de provincie Henegouwen. Met zijn haven, zijn sluis, zijn cafés, zijn uitzichtpunten heeft Landelies geen gebrek aan belangen. Een prima uitvalsbasis voor fotografen die de natuur graag vereeuwigen. In dit geval opent het panorama dat wordt aangeboden vanaf de top van de rue des Mulets, uitzicht op de industriële kant van de regio, maar ook op de groene long van Charleroi.

BOUCOLISCHE CHARME

Ontdek te voet of met de fiets de natuurlijke charme van deze etappe in de Sambervallei. Laat u door de steegjes van het dorp leiden naar de Sint-Martinuskerk, een geklasseerd monument daterend van vóór de 12e eeuw.

INDUSTRIEËN & CULTUUR

Abdij van Aulne, Bois du Casier, Fotomuseum, Glasmuseum, Maskermuseum, enz. Profiteer naast de uitzonderlijke landschappen ook van de bereikbaarheid van musea en toeristische attracties in de regio.

VRAGEN?

Un cadre superbe, des hôtes très accueillants !
Laurie D.